Malum

Malum

Skupaj preurejamo čarovniški svet. Bi rad bil del tega? Pridruži se nam!
 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Porno Casero Medellin Gratis Borrachas
Tor Dec 10, 2013 2:55 am by chriwil

» You Never Be Mine
Pon Dec 09, 2013 4:46 pm by chriwil

» Dance_of_Death_ENG.exe
Pon Dec 09, 2013 4:13 pm by chriwil

» Vpisi!!
Sob Jan 08, 2011 10:48 pm by Ovel D. Minamoto

» Čvek
Sob Okt 16, 2010 9:25 pm by Emma Harpy

» Skrivne sobane in sobe
Sob Sep 18, 2010 9:46 pm by Armadal Berucci

» Kaj trenutno poslušate?
Ned Sep 05, 2010 6:21 am by Armadal Berucci

» RPG povezave
Čet Avg 26, 2010 10:08 am by Arshal Umbranox

» Ambulanta
Čet Avg 26, 2010 1:17 am by Ithil Sylviel

Top posters
Emma Harpy
 
Armadal Berucci
 
Mike Riddle
 
Arshal Umbranox
 
Ithil Sylviel
 
Anette G. Amaranth
 
Leyla B. Rees
 
Tim Rivkin
 
Lenne Verrete
 
Alex Jet Currie
 

Share | 
 

 Equus Morte

Go down 
AvtorSporočilo
Anette G. Amaranth
Šef = Everybody bow in front of me!
Šef = Everybody bow in front of me!
avatar

Število prispevkov : 99
Join date : 06/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Equus Morte   Sre Avg 04, 2010 10:29 pm

Sem bodo iz vpisov premaknjeni vsi opisi tistih, ki so prišli v Equus Morte.
Nazaj na vrh Go down
Emma Harpy
Šef = Everybody bow in front of me!
Šef = Everybody bow in front of me!
avatar

Število prispevkov : 161
Join date : 05/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Equus Morte   Tor Avg 17, 2010 5:22 am

OSEBNI DEL OBRAZCA

FULL NAME: Armadal Vittorio Berucci

RACE: Vampyr

AGE: 16 let

BLOOD TYPE:Je zelo, zelo pomešana.

PARENTS: Oba njegova starša sta vampirja, oče je iz Transilvanije v Romuniji, medtem ko je mati iz Italije, natančneje iz Volterre v Toscani.

WAND: Armova palica meri dobrih 34 centimetrov in je izdelana iz enega kosa črne ebenovine, ki je izrezbarjena z viticami, listi in trni, cvetovi vrtnic pa so narejeni z intarzijo rubinov. V jedru se pretaka nekaj mililitrov njegove lastne krvi, ki so jo vstavili v palico, dokler še ni bila pomešana s stotinami krvi njegovih žrtev.

LOOK: Arm je dokaj visok fant dobro grajene postave, širokih ramen in ozkega pasu. Ker se redno ukvarja s fizično napornimi aktivnostmi ima precej vidne mišice in zagorelo polt. Njegov obraz obrobljajo vranje črni lasje, ki mu segajo nekako do ramen. Ima skoraj smaragdno zelene oči, raven nos in privlačen bel nasmeh. Poteze njegovega obraza so morda kanček ostre, še posebno pa izstopajo visoke ličnice in nekoliko bolj oglata čeljust. Preko zagorelega hrbta se mu razteza dolga tetovaža keltskega križa, ki ga preraščajo krvavo rdeče vrtnice.

CHARACTER: Je eden tistih mulcev, ki prihajajo iz bogatih družin in od katerih vsi pričakujejo, da bodo razvajeni ljubljenčki, ki si ne bodo znali niti zavezati čevljev. No, pri njem je drugače. Njegovi starši so zahtevni, ambiciozni tirani, ki ga vpisujejo na vse mogoče tečaje, aktivnosti, športe, dodatne izobrazbe in bog si ga vedi kaj se vse. Dokler so v njegovi bližini se uklanja njihovi volji, saj nima druge izbire, a ko ga izpustijo izpred svojih budnih oči, se spusti z vajeti. Zelo hitro se spoprijatelji z ljudmi in je eden tistih, za katere bi lahko rekli, da jim ljudje sledijo. Že po naravi je dober retorik in zelo dobro ocenjuje druge; ve, kaj jih dolgočasi, kaj jih zanima in česa ne marajo, kar je se eden izmed razlogov, zakaj se dobro razume z dekleti.

Rad je tudi sarkastičen in zelo uživa, ko vidi trpljenje drugih. Morda zato, ker njega samega starši tako mučijo, morda pa preprosto zato, ker ni najprijaznejša oseba, kar ste jih kdaj spoznali. Preprosto rečeno, je sadist in tem hujša je bolečina in trpljenje, ki ju doživljajo drugi, tem bolje se počuti sam. Najboljše je seveda takrat, ko ve, da je sam vzrok te bolečine. Najraje se igračka z dekleti, jim daje lažne utvare, da jih ljubi, nato pa jim zlomi srce in se naslaja nad njihovimi solzami.

Eden izmed njegovih večjih problemov je verjetno, poleg tega da je strašansko pokvarjen, to, da je nekoliko preveč vase zagledan. Na preostali svet gleda zviška in meni, da mu nihče ne seže niti do kolen. Zaradi vsega, kar so mu v glavo vtepli njegovi starši, se počuti, kot da je bog. Nemara je krivo tudi to, da je strašno talentiran na vseh področjih in medtem, ko on v petih minutah konca z dano nalogo, se ostali mučijo se nadaljnje pol ure, kar mu zopet daje občutek, da je veliko boljši od njih. Nekateri ljudje, še posebno kakšne bolj naivne učiteljice ali svetovalke, mislijo, da se v njem skriva iskrica dobrega, ki jo je zatrla vsa vzgoja in ego. In ko ga je ena izmed njih nespametno povprašala po tem, jo je Arm postavil na realna tla. Ne. Ni je tam, niti najmanjše iskrice dobrote, ki bi bila ukleščena med vsem sarkazmom, egoizmom in narcisizmom. In s tem dejstvom je on sam povsem zadovoljen.

FAMILY: Arm ima poleg staršev, Vladimirja Tepesha in Christine Berucci, tudi sestro Alino, ki je tri leta starejša od njega, in je, logično, prav tako vampirka. Poleg starejše sestre ima tudi mlajšo sestrico, Veronico. Na nikogar od njih ni posebno navezan, z izjemo starejše sestre, s katero sta v dobrem, 'partnerja-v-kriminalu' odnosu.

HISTORY: Armadal Vittorio Berucci je odraščal pod strogo roko svojih staršev, ki so povsem nepopustljivi in svojega sina niso vzgajali prav nič nežno, pa čeprav se vsi gibljejo v visokih elitnih krogih družbene smetane. Že od malih nog so ga učili pravil obnašanja v visoki družbi in tudi vsega ostalega, kar je spadalo zraven. To je seveda vključevalo spretno zavajanje deklet, hladen, vzvišen sarkazem in navsezadnje tudi posteljne umetnosti. Kot že povedano, ga njegovi starši že od malega ambiciozno potiskajo naprej in mu vbijajo v glavo, da je boljši od drugih, da mora biti boljši od drugih. Zaveda se, da se jim upirati ne bi koristilo, zato preprosto stori tisto, kar mu naročijo, zato da jim da lažni vtis pridnega sinčka, posledično pa mu oni dajo mir. Poleg častihlepnih staršev, Vladimirja in Christine, ima še starejšo in mlajšo sestro, Alino in Veronico. Starejša sestra mu je zelo podobna, prav tako nesramna in sama vase zagledana, Veronica pa je po drugi strani prava plaha srnica, ki še muhi ne bi storila zalega. Alina je tudi bila - na skrivaj, seveda - Armova mentorica v zlobi. Medtem ko so starši mislili, da sestra bratu razlaga o bog ve kateri rastlini ali pa ga pripravlja na višje uroke, ga je v resnici posvečala v temno umetnost tega, kar je sama počela; zapeljevanja. To bi se marsikomu zdelo neokusno, celo nekoliko neprištevno, a proti vsemu, kar sta brat in sestra počela v prihodnjih letih, je bilo le kaplja v morje. Alina je bila tri leta starejša od svojega brata, z enako zagorelo poltjo in ogleno črnimi lasmi. Tudi drugače sta si bila zelo podobna, ne samo po izgledu, temveč tudi po karakterju. Nihče razen njiju ni vedel za to umazano skrivnost, ki sta si jo delila, prav nihče. Starša sta bila se ponosna na to, kako dobro se njuna genialna otroka razumeta in se sploh nista spraševala, kaj sta se Alina in Arm učila tako pozno v noč. Potem, ko je Alina odšla na višjo šolo, sta bolj ali manj prekinila svoje pogoste stike in se omejila na pogovore ob kavi dvakrat ali trikrat na teden, ko sta si uskladila prepolne urnike.

PETS: /

___________________________________________________________________________________________________________________
IZPITNI DEL OPISA
(Ta del je ključnega pomena za razvrščanje na eno od stopenj)

NAPOJI: Arm je res pravi naslov, ko koga povprašate po nečimrnosti - in prav zato je njegov napoj še toliko bolj krut. Njegov učinek je grozljiv, saj človeku, ki ga spije, pokaže njegovo lastno telo, kako se počasi stara, prične trohneti in gniti, po njem se začnejo plaziti debele bele ličinke ki ga z veseljem in vztrajnostjo počasi dokrajčijo, dokler ne ostane samo kup do golega oglodanih kosti. Ali pa še to ne.Dotični zvarek Arm zvari tako, da... Pa ja ne pričakujete, da vam bo povedal natančen postopek? No ja, pripravljen vam je zaupati, da pri tem uporablja veliko krvi, med katero je tudi njegova lastna, zato se nemalokrat zgodi, da žrtve napoja v svojih halucinacijah vidijo tudi njega, kaj natančno pa z njimi počne ni povsem jasno. Ali pa vsaj nihče ni bil zmožen natanko opisati učinka. Poleg velikih količin krvi napoj vsebuje tudi zdrobljena netopirjeva krila in nekaj vampirskega pepela. Poleg tega je še ena posebna podrobnost - napoj se lahko vari samo ponoči in manj lune kot je, močnejši učinek bo imel napoj. Moč napoja je prav tako odvisna še od ene stvari - več kot je v njem žrtvine lastne krvi, bolj grozljiv bo učinek.

UROKI: Je velik pristaš povzročanja bolečin, zato je skupaj s sestro posvetil kar nekaj časa ustvarjanju lastnih urokov za bolečino in trpljenje, saj je sedanjih urokov za te namene odločno premalo. Zarek se glasi 'Dolor Morsus' in na žrtev sprva ne učinkuje. Ko pa žrtev želi uporabiti magijo, dobi občutek, kot da bi ji nekdo počasi vlekel vse notranje organe in čreva ven skozi popek, kar je spremljano z strašno bolečino, ki pa se seveda dogaja samo v glavi, bog ne daj, da bi Arm kaj takega storil z magijo. O ne, to bi veliko raje storil z lastnimi rokami. Najhuje pri tem uroku je, da se bolečina nadaljuje v nedogled, saj žrtev dejansko ne more umreti in lahko spremlja vso iluzijo svojih črev, ki se vlečejo preko tal pred njo. Besede zareka seveda spremlja zapleteno gibanje zapestja, urok pa je skoraj nemogoče izvesti brez da bi besede izgovorili na glas.

MRAČNI UROKI IN BITJA: Njegovo najljubše bitje je seveda netopir in če se že loti živalskih eksprimentov, so njegove tarče netopirji. Kar ne more dočakati, da se bo sam zmogel spremeniti vanj, zato je kar nekajkrat poskusil križati in uročiti netopirje do tega, da bi ga upoštevali. In res, nekajkrat mu je to uspelo, in to tako, da je velike krvosese spravil pod imeratorjevo kletev in jih ob tem križal s troglavimi psi, precej ubogljivimi živalmi, ki so se odzivale na glasbo. Pesopir je velika beštija, ki ima tri glave in dva para kril, zna pa leteti povsem neslišno in ima groljivo izurjen voh, ki že na daleč zazna odlično kri, ki jo potem prav nič neopazno izsesa iz človeka. Za seboj pušča razdejanje in krvave luže.
Nazaj na vrh Go down
http://malum.slovenianforum.com
Mike Riddle
Šef = Everybody bow in front of me!
Šef = Everybody bow in front of me!
avatar

Število prispevkov : 111
Join date : 04/08/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Equus Morte   Sob Avg 21, 2010 9:38 pm

OSEBNI DEL OBRAZCA

FULL NAME: Arshal Stephany Umbranox

RACE: Warewulfus

AGE: 16

BLOOD TYPE: Mešana kri.

PARENTS: Oče Brad, volkodlak, prihaja iz Francije. Mama Stephany, človek, prihaja iz Anglije.

HOUSE AT HOGWARTS: Drznvraan

WAND: Arshina palica je dolga 30 centimetrov, narejena iz češnjevega lesa. V njej je polnjen zmlet zob volkodlaka, kar zanjo predstavlja ponižanje, predvsem, ker jo je takrat izdelovalec gledal kot navadno sluz, kar ni nikoli bila vajena, niti tega ni prenesla.


LOOK:

Dolgi, ravni, gosti, temno rjavi, do pasu segajoči lasje, ji obkrožajo bled, izrazit obraz. Njene obrvi so vedno posmehljivo dvignjene, pod njimi pa počivajo lepe mačje oči. Barva le-teh je odvisna od svetlobe. Ponavadi so zelene lepe barve z rahlim pridihom modre, kot jih ima njena sestra, v temnejši svetlobi pa so temno modre oziroma vsaj zgledajo tako. Okoli njih so obdane temne, dolge trepalnice. Ustnice ima rahlo polne, vendar se zaveda, da niso rano močna točka nje same, čeprav ne delujejo grde. Vseeno pa je ni prav veliko brigalo, kaj o njih mislijo drugi. Če se nasmehne, se močno izrazijo njene kostne ličnice, pod njenimi ustnicami pa se pokažejo ravni, beli zobje. V ravnem ljubkem nosu ima majhen diamantni uhan. Nikoli ni marala svoje postave, ker ji je za njene pojme prenašala več škode kot koristi, kot je na primer precej veliko otipavanje s strani moških. Kot popolna feministka se je odločila temu narediti konec. Začela se je ukvarjati s športom, predvsem je obiskovala bunkeljski fitnes, kjer je začela kasneje dvigovati uteži, ter postala prava mala kitasta ženska, ki se zna postaviti zase in dobro pretepsti še vedno predrzne fantiče. Rada se oblači v temnejše barve, ker preprosto sovraži žive. Najraje ima nevtralne. Črno in belo. Mogoče tudi sivo. Kljub vsemu se ne more odvadit oprijetih oblek. Okoli vratu ima dve verižici. Prva ima na vrvici majhen srebrn obesek, narejen v obliko kitove repne plavuti. Drugi je srebrn in ima za obesek škorpijona, kar je njeno nebesno znamenje. Na dolgih prstih ima veliko srebrnih prstanov, ki nimajo prav veliko pomena kot to, da jih ima pač rada, predvsem precej široke. Na vratu ima tatoo v obliki zeleno-črne kače, kateri trup se vije navzdol po hrbtu in se pri repu konča na njeni levi ritnici. Desno ramo ima naokoli popisano s hieroglifi. Na levemu delu prsnega koša, natančneje nad prsi, je na desni strani narisana v celoti črna senca kuščarja.


Kot volkodlakinja doseže svojo dvakrat večjo višino kot jo ima, ko je človek. Ima temno rjavo, skoraj črno, daljšo dlako. Dolgi kremno beli kremplji precej izstopajo iz njenega črnega kožuha. Prav tako bi se reklo za oči. So svetle oranžno-rumene barve. V nasprotju z njenimi hladnimi človeškimi očmi so te tople, mehke in globoke. V bistvu volkodlaštvo predstavlja njeno globoko zakopljeno strastno, ognjevito in prijetno plat. Vendar je kot volk vse prej kot prijetna. Raztrga kogarkoli se ji pojavi na poti, na hrbtu pa ima vedno nasršeno dlako. Vedno kaže svoje bele, ostre zobe, da vsakemu raje pride na misel, da beži, kot pa da bi si hotel(neuspešno) prisvojiti tega volkodlaka s prijetnimi očmi.


CHARACTER:
Je hladna in nedostopna. Ne govori z nikomer če to ni nujno potrebno, za kar ni odgovor to, da uživa v samoti, temveč samo, da se veliko raje zaposli z drugimi dejavnostmi. Govoriti z drugimi se ji zdi popolno zapravljanje časa, ki ga ima v življenju, zato raje nažene vsakogar, ki spregovori z njo. Ker pa si je večinoma posledično na vrat obesila psihologe, ki so kar kričali na njena ušesa, da je depresivna, se trudi stisniti zobe in govoriti.
Večinoma je slabe in zoprne volje, sploh kadar se more prikazati na kraju kjer je ogromno ljudi, ki so po možnosti vsi samovšečno družabni. Takrat je nadvse olajšana, če se njenim očem prikaže božja luč nad šankom, polnim alkoholnih pijač. Nikoli ni veljala za pretirano prijazno osebo, saj ne zna ločiti med tem kar je prijazno in kar pač nekako… ni. Zabava jo predvsem to, da ljudje mislijo da so jo spoznali, ker vedo da je hladna, nesramna, vase zaprta in to je to. Velika napaka. Arsh je več kot to. Še najmanj pa vase zaprta. V bistvu se temu reče »odstraniti bedake, ki ne bodo vedeli nič o njej«.
Trmasta. Če si nekaj zada, bo rinila v to, dokler ne doseže tega, kar hoče. Če je potrebno, tudi ne spi. Zato velikokrat zgleda precej utrujena, njen obraz pa je oster od vse agonije, ki se ji rodi iz vztrajnosti. Če si trdo stiska ustnice, je predvsem znak naj nihče ne rine vanjo, saj jo popolnoma razjezi to, da do določenega roka ne doseže zadane meje. Včasih zaradi trme rine v tisto smer, ki je slabša zanjo, čeprav tega globoko v sebi noče. Nobenemu ne da prav, saj se ima sama za najbolj natančen izvirnik. Vedno bo imela prav ona, pika.
Precej inteligentna. Seveda, ko pri njej nastopi trma, se razlije vsa logika, saj vedno rine »z glavo skozi zid«. Če trme ni, vedno dojame vse, kar je rečeno oziroma kar je zapisano. Postane tudi preračunljiva in spretno opazi vsako navado kateregakoli bitja. Ljudi bere kot odprto knjigo, njenemu umu ni nihče uganka, če govori z njim več kot pet minut.

Njen karakter je pravzaprav kot Zemlja. Zunaj hladna, za zelo debelo skorjo notri pa magma.
Tudi če odštejemo delček volkodlačje narave, ki je naseljen v njenih možganih, kar ji na čase povzroča, da se hitro razjezi, oziroma da se razjezi iz nič, da je na čase neobvladljiva, ima prav tako eksploziven karakter.
Je strastna in ognjevita. Vendar le redkim. Verjetno je taka samo pri njeni sestri. Vsako stvarjo, ki jo ima rada, dela s strastjo in o njej govori s takim zagonom, da ji ob popolnem zanosu in vdanosti stopijo v oči solze.
V bistvu se jo da hitro užaliti. Čeprav tega ne kaže drugim. Kadar pa jo kdo, do katerega je odprta, užali, se ji zmeša. Ne ve kaj govori, samo naredi in velikokrat je skoraj koga ubila, ali pa ga vsaj trajno poškodovala. Kriči in se ji meša.
Čustvena. Pravzaprav, ja. Neverjetno zna izraziti čustva, prav tako ljubezen in ganjenost.
Skoraj nikomur ni uspelo, da bi lahko pogledal skozi njeno lupino. Težko sploh bi, saj ji vedno zamerijo samo nesramne besede, ali pa se jim ne ljubi pogovarjati z njo, ker skoraj ne govori.


FAMILY:
Dvojajčna dvojčica Naya. Rada jo ima bolj kot svoje življenje in nikamor ne more brez nje. Edina je, pri kateri se razkrije Arshin pravi karakter. Naya je z razliko od nje resnično hladna in nepopustljiva. Čeprav v Arshini sružbi zna biti topla, tudi če ima pogoste sarkastične pripombe. Arsh jo rada piklja, da je v bistvu limona, kar pri njej ne vzbudi nekega sestrskega navdiha. Predvsem pa sta zaščitniški druga do druge, saj nikogar ne pustita v bližino.
Mama Stephany. Bogata ženska, ki dela v politiki. Arsh se je vedno spraševala, če ima v sebi sploh kaj materinskega nagona. Večino časa, ko ni v službi, spi. Če je zbujena, je cinična in zoprna. Arsh se je dolgo spraševala, ali je to od službe ali pa je taka po značaju, vendar ko je videla precej limonasto obnašanje svoje sestre, ji je kmalu postalo jasno, da ne bo prav preveč usmiljena do mati. Vedno se skrega z njo, po čemer sledi še enourno besnenje Arshal. Njena mama je izključno v ta namen zavarovala krožnike s trdim, neprebojnim steklom.
Oče Brad. Pisatelj, predvsem pa mu ni treba delati, saj ima veliko denarja podedovanega. Volkodlak, tako kot njegova hčerkica. Je topel in prijazen človek, ki z Nayo in Arsh ravna tako ljubeče in strpno, kot bi hotel nadomestiti še pomankanje tega pri Stephany. Vedno je bil popustljiv in popolnoma miren, zato si ga vsak težko predstavlja kot norega volkodlaka, ali samo z občasnimi izbruhi jeze. Kadar se mu slednje zgodi, nihče ne beži stran od njega. Z Nayo se ponavadi vržeta nanj, ter ga poskušata pomiriti. Ker sta oče in Arsh oba dva volkodlaka, sta ustvarila pravi mali tropek. In še neka dobra stvar. Med hčerkama ne dela razlik.
Stric William. Popolnoma običajen bunkelj, brat njune mame. Nor na genetiko. Vedno je imel narobe postavljena očala in ko se je prevračal po laboritoriju, je deloval bol zrel za psihiatrično bolnico kot pa za kaj drugega. Vedno je vesel in nasmejan. Arsh ga je marala, ker je bil popolnoma preprost. In pri njem sta si dvojčici ustvarili svojo nenavadno žival.

HISTORY:
Ne morete si predstavljati, kakšen šok se je narisal na obrazu Stephany, ko je izvedela, da bo mati kar dveh otrok skupaj. Prav tako si ne morete predstavljati, kakšen topel in ljubeč, vzhičen nasmešek je zavel iz bodočega očka Brada, za kar je po minuti kasneje, ko je to opazilo materino modro oko, dobil zlomljen nos. Ali kako je trpel materino boksanje, ko jo je kar na bodočem vozičku za hčerki peljal v bolnišnico. In na svet je prišla prva njegova hčerka. Mama je le namrgodeno zamomljala, naj jo da v roke očetu. Sama je niti pogledati ni hotela. Brad jo je poimenoval Arshal, ter jo z objokanimi očmi prepustil rokam bolniške sestre. Dve minuti po rojstvu prve hčerke, je prišla na svet druga, ki jo je Steph na isti način porinila v roke očetu. Ime ji je dal Narnaya.
Oče je podpiral stike deklic z drugimi ljudmi, mama jih ni. Zato sta bili vzgojeni predvsem neuravnoteženo. Naučili sta se, da držita povsod skupaj, saj sta le tako bili močni in nastajali takšni, kakor sta.
Bilo ji je tri leta, ko je že takrat zelo dojemljiva Arsh izvedela da gre Naya k zobozdravniku. Tam je že bila. In bolelo jo je. V mali Ash je kliknilo. Njena sestra ne bo trpela, ne in ne! Zatulila je pred očetom in začela krčevito jokati. Poskušal jo je pomiriti, vendar je stekla ven, ter presedela na travi do noči. Opazovala je zvezde in skrivnostno polno luno. Vedno se ji je zdela tako močna. Kot bi bila središče njenega življenja. Kot bi jo privabljala k sebi. Še vedno zagledana v luno, je k njej stopila njena mama. »Arshal, vrni se v hišo, prosim,« je z avtoriteto v glasu spregovorila njena mama. Arsh je slabe volje odtrgala pogled od lune ter pogledala svojo mamo. »Ne.« Znala je uveljaviti svojo voljo, kar je Steph vedno živciralo do amena. Nato je mala deklica začela trgati travo. Nagubala je čelo in namrščila obrvi. »Ampak mamica, zakaj more Naya k zobozdravniku? To jo boli. Zelo jo boli.« Obraz se ji je spačil od čustev, mamin pa je ostal brezizrazen. »Naya more imeti lepe zobke. Pridi greva v hišo.« Arsh je začutila. Začutila je zmedo, ki se je spremenilo v željo, nato pa v željo po ubijanju. Po razmesarjenju vsega, kar je dihalo in živelo. Čutila je moč, bolečino, ki se ji je bilo treba ukloniti. Morala je. Iz svojega grla je izvila renčanje. Njeno telo se je začelo spreminjati. Povečalo se je. Dobivala je šape, kremplje, kožuh. Izostril se ji je voh, sluh in vid. Začela je predirno tuliti. Bila je volkodlak. Začela je nemočno cviliti, ko je klecnila in poskušala svoje dolge noge postaviti v dostojen stoječi položaj. Steph jo je gledala naravnost pretreseno. »Arshel…« je nežno rekla in jo hotela nežno pobožati. V Arsh je v vidu poblisknilo. Brez razmišljanja, samo z nagonom, je planila na njeno roko ter se močno z zobmi zakopala vanjo. Čutila je, kako se ji po goltalcu širi kovinski, slan okus po krvi. Ni občutila užitka. Občutila je samo željo. Da razpara. Da raztrga. Še bolj se je zakopala v njeno dlan in čutila kako se ji lomi kost. Steph je zakričala. Pravzaprav je verjetno kričala že ves čas. Arsh je s kotičkom očesa opazila, kako se je prek travnika spotikala deklica, hladnih potez, ampak vseeno z zaskrbljenostjo v očeh. Nato je postala. »Alsh?« je vprašujoče začepetala in proti njej dvignila dlan. Arsh je zarenčala, spustila roko in se zagnala vanjo. Pogledala jo je v oči in videla azurno barvo v njih. Takšna kot je bila njena. Mešanica očetovih in maminih oči. Naya. Ustavila se je. Okamenela je na mestu. Začela je cviliti. Nagon jo je bičal po hrbtu, mogla mu je ukloniti. Vendar ni hotela. Stisnila je renčeče zobe, ter se obrnila in zbežala v gozd.
Vsem je postalo jasno. Arsh je podedovala volkodlačje po očetu. Počutila se je iznakaženo. Bila je občutljiva, zato so z njo ravnali dovolj v rokavicah, da ni prenesla žalitev. In zato so bili napadi jeze toliko bolj pogosti, ko je stopila v svet. Ko je kdo izvedel, da je volkodlakinja, ni bilo več zanimanja zanjo. Gledali so jo z nekakšnim strahom, vendar gnusom. Zato se je naučila karakterja svoje sestre. Hladna in popolnoma mirna. Pač se je naučila, da so ljudje navadni bedaki, kar bi mogla vedeti že veliko prej. Videla je odrešitev v Malumu. In na vrat na nos odšla tja. Za njo pa njena sestra, saj brez nje ni mogla, niti brez Arsh ni mogla Naya.

PETS: Pegasta sova Janshyn, ki jo imata skupaj z Nayo.


___________________________________________________________________________________________________________________
IZPITNI DEL OPISA


NAPOJI: Nikoli ni bila navdušena nad napoji, vendar zaradi tega, ker je ponavadi morala sekljati kakšni žolč, zato se je trudi njen prisilil, da ni izbruhala vsebino le-tega. Vendar se je z lahkoto pretvarjala, da reže marjetice. V redu, ne s tako veliko lahkoto. Vendar je lahko začarala, da so zgledali nekako bolj očesu (in želodcu) primerno. Vedno je imela željo da bi videla, kako bi se telo odzvalo, če bi vanj natrosila meduze. Ker pa pač morsko nerazvita bitja niso ravno notranji paraziti, razen če je imel kateri cepec odprta usta med plavanjem, njeno radovedno oko ni bilo potešeno.
In videla je priložnost z napojem. Je prijetne, bele barve, pri katerem je rahlo mešana turkizna in ustvarja lep vzorec. Ampak ker imajo poleg vida ljudje tudi druga čutila, ta napoj, če mu stopijo v radarju 2 metrov blizu, popolnoma onesposobi vid, sluh, vonj, tip. Žrtev pozabi kje je, pred očmi pa vidi samo belino. Zanimivo je, da je varitelj napoja odporen na to, čeprav bi ga napoj vseeno ubil, ko bi ga spil. Ko žrtev okusi napoj (najbrž mu ga moraš zliti po goltalcu), začuti pekočo bolečino. Kot bi jedla feferone, nič posebnega. Kot bi pomagala. Napoj je odporen na želodčno kislino, kar pomeni, da se ga ne da razgraditi. Počasi se iz njega sestavijo meduze, ki se s svojimi ožigalkami pritrdijo na želodec. Žrtev ima občutek, da se ji bo zmešalo, začne jo boleti glava, želodec jo nenormalno žge, v njenih možganih začne naraščati agonija. Hoče spiti vodo, vendar jo napoj vsrka vase. Na napadenemu se začnejo po koži prikazovati rdeče lise, ki se spremenijo v rjave. Oči mu izstopijo iz jamic in popokajo mu žilice v njih. Bobnič se od strupa meduz stopi. Človek ne ve več, kje je, kaj dela, kaj se dogaja, čuti samo popoln rez skozi telo. Bolečine ki jih občuti, se ne primerjajo niti s psihičnimi, čeprav so le-te najmočnejše. Sestavine so seveda meduze (Box Jellyfish), dlačice drevesa Stinging (najbolj nevarno drevo v Avstraliji), zmleta riba z imenom Scorpion Fish, voda iz Amazonke. Ampak vsekakor vam vsega Arsh pač ne bo povedala.

UROKI: Dobro se ve, da Arsh ni zadovoljna, ko česa ne dobi. Sploh če ji kdo ne pove česa, kar hoče izvedeti. Ker pa kroti svojo jezo in ne začne jezno noreti naokoli, ker je pač eksplozivna, se je raje odločila za precej nemaren urok.
Čez sprednji del žrtvinega telesa začne navpično dol potovati črta, ki se riše globoko v meso, kožo, mišice. In to dela počasi. Nato se začne odpirati in človek čuti, kako se mu s polžjo počasnostjo odstranjujejo mišice. Ker se da vse do zadnjega potega nadzorovati, je zelo priročno za mučenje. Če človek Arsh še vedno noče povedati, ga napade na drug način. Med odpiranjem se začne luščiti tudi koža med ramo in komolcem, dokler ne pride do živca, ki je zelo blizu koži. Vanj se zapičijo nevidne, tanke bodice, ki žrtev onesposobijo in zabolijo. Pod tako težo se je še vsak predal. In ko izve, kar hoče, ponavadi ubije. Palica osti nameri v glavni začetek živca, torej v glavi in mu zarije bodice v le-to. Človek ostane le toliko pri zavesti, da čuti, kako se mu sesuva telesni sistem. Na koncu se telo popolnoma odpre, ven izvisijo organi, od črevesja, želodca in ledvic. Kri se razlije, razteče in človek v mukah umre.
Urok je zelo zakompliciran, saj ga je Arsh morala vaditi vsaj 3 leta, da ji je uspel. Pri tem uroku deluje samo nebesno zaklinjanje. Sestavljen je iz več zakompliciranih vrstic urokov, ker prvi mora narediti postopek aktiven, z drugim nadzoruješ hitrost, s tretjim nadzoruješ osti itd. Prav tako čarovnika uroki izčrpajo, za kar je morala Arsh velikokrat v bolnišnico.

MRAČNI UROKI IN BITJA: Ker Arsh nikoli ni zadovoljna z običajno tehniko, se je s svojo sestro Nayo odpravila k bunkeljskemu stricu Williamu. Čisto verjetno da je delček te usekanosti na genetiko podedovala po njemu, saj je njen najljubši hobi bil vedno opazovati strica pri delu (če spregledamo spotikanje). Sploh je bil veliko bolj zagrizen v to, odkar je izvedel za čarovniški svet in njihove sposobnosti. Sicer se revež neuspešno bori, da bi bile njegove odkričine boljše od katere koli magije. Naya in Arsh sta že zdavnaj obupale nad prepričevanjem.
Večino časa je opazovala nevarne živali vsepovsod po svetu in včasih je bila prav razočarana. Tako predvidljive so. Tako se izdajo kaj lahko naredijo. Vseeno se imaš čas umakniti, ko se lahko. Zato se je sama odločila za popolnoma drugačen načrt. Žival bo na videz zgledala krotka.
Ustvarila je albino žival. Uporabila je Box Jellyfish, škorpijona, levinjo, oso in morskega golob. Vsakemu je vzela kanček gena nato pa s pomočjo magije (stric je grdo nergal) ustvarila žival, ki na videz ni bila nič posebnega. Velika je dvakrat več kot lev, vseeno pa ima levji trup in levjo glavo, v gobcu pa ima namesto zob strupene bodice morskih golobov. Gobec ima vedno na stežaj odprtega, jezik pa se mu ne posuši, saj izloča prekomerno slino. Vse orožje ima prozorno ali na videz nedolžno. Bodice v gobcu so pobeljene ali namerno skrajšane, da delujejo kot zobje. Namesto krempljev ima neštetokrat povečana osja žela, ki so prav tako zakamuflirana v kremplje. Na hrbtu ima popolnoma prozorna oziroma nevidna velika škorpijonja žela. Pravo orožje pa so pravzaprav tisočere, ogromne ožigalke meduze Box. So nevidne, tako lahke, da jih ne opazi človeško oko, dokler ni prepozno in ga zadanejo. Dlake oddajajo spore, ki človeka popolnoma omamljajo, kot bi bil pod vplivom droge. Žival jih preprosto začne privlačiti, nekaterim se popolnoma zameglji um in jo poskušajo zajahati, prilastiti.
Zveri je dala ima Yesterday. Žival je neverjetno pomirjena sama s sabo in deluje na daleč popolnoma prijazna. Ko se ji stopi blizu, znori. Brez opozorila napade. Obvlada jo lahko oseba, katero je prvo videla.
Ožigalke. Ko zadanejo kožo, pride strup takoj v krvni sistem in nato v živce. Mišice se začnejo krčiti in trgati, žrtev pa doživlja bolečino v popolni agoniji. Ker so ožigalke Yesterday tako velike, človek umre v minuti. Pred tem ima občutek da mu bo scvrlo kožo in telo, prosi za smrt.
Žival se lahko ubije sama. Ves čas ima odprt gobec, ker v nasprotnem primeru, torej če bi imela zaprtega, bi se s strupenimi zobmi zadela v svojo kožo in tako umrla. Torej vse kar narediš je le to, da ji na silo zapreš gobec. Kar pa je vse prej kot lahka naloga, saj k tebi prihitijo hitre ožigalke, ali pa te vrže na hrbet, kjer te usmrtijo žela.

_______________________________________________

Mike Remorsix Lestrange Riddle
Profesor mračnih urokov in bitij; Ravnatelj; Predstojnik Serpensa

Nazaj na vrh Go down
Mike Riddle
Šef = Everybody bow in front of me!
Šef = Everybody bow in front of me!
avatar

Število prispevkov : 111
Join date : 04/08/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Equus Morte   Sob Avg 21, 2010 9:39 pm

OSEBNI DEL OBRAZCA

FULL NAME: Narnaya (Naya) Stephany Umbranox

RACE: Homo Sapiens

AGE: 16 let

BLOOD TYPE: Mešanka (mama čarovnica bunkeljskega porekla, oče čarovnik, obenem pa tudi volkodlak)

HOUSE AT HOGWARTS: Drznvraan

WAND: Palica je dolga 40 centimetrov in je iz lesa nekega stoletnega limonovca, ki raste nekje na jugu Španije. Jedro je iz treh zdrobljenih mantikorinih žel.

LOOK: Narnaya je 'pobrala' svoj izgled po mami. Je svetle polti, njena koža pa je svilnato mehka. Ustnice pa polne in srčaste oblike. So svetlo rožnate barve, z rahlim odtenkom temno rdeče. Za njimi se skrivajo ravni beli zobje. Nos ima dokaj majhen in na koncu prifrknjen. Njene oči so precej nenavadne. V osnovi so azurno modre barve, rob je skoraj črn, potem je barva čedalje svetlejša, do roba zenice, kjer je barva sivo modra. Obrobljajo jih dolge, temne trepalnice. V originalu so le te zlatorjave, a jih je Naya, takoj ko je ugotovila kako, prebarvala z urokom. Drugače pa ima skoraj popolnoma identične oči tudi Arshal. Na njenem obrazu je vedno hladen, vzvišen izraz, na ustnicah pa pogosto zaničljiv nasmešek. Pravi nasmeh pri njej je redkost, tako kot nikoli ne joče ali izgleda žalostna. Ima čudovite skodrane lase zlatorumene barve, ki ji segajo do sredine hrbta. Redno skrbi zanje, saj se ji drugače zavozljajo in je razčesavanje težavno ter boleče. Je precej visoka, z vitko, zapeljivo postavo. Poleg dolgih nog ima tudi dokaj dolge roke, ki sicer ne izgledajo mišičaste, kar pa ne pomeni da so šibke. Na levi rami ima tetovažo volka, ki tuli v luno. Barve oblačil, ki jih oblači, so ponavadi temne ali neopazne. (Torej temno zelena, temno vijoličasta, temno rdeča, temno modra, siva, bež in črna.) Rada nosi različen nakit, še posebej zlato mamino ogrlico s črnimi diamanti, ki si jo je nekega dne prisvojila.


CHARACTER: Pet besed opiše njen značaj kar dobro: hladna, kruta, sarkastična, vzvišena, izkoriščevalka, nedostopna. To je tista Narnaya, ki se vedno kaže navzven, ki jo poznajo vsi. Z njo se je izredno težko pogovarjati, saj je vedno sarkastična in nesramna, ker v tem uživa. Zanjo ni nič boljšega za razvedritev, kot popolnoma zmeden, zlomljen človeček, ki se je trudil pogovarjati z njo. Sicer se je za ostale tudi z Arsh težko pogovarjati, to pa zato, ker je večinoma tiho. Naya se vedno drži bolj v ozadju, rada je neopazna. Nikoli se ne izpostavlja, a je vedno tu. Na kakšnih zabavah je vedno tik ob Arshal, predvsem zato, ker si le ta vedno izbere najboljši prostor za pretrpeti čas, ko sta tam, torej ob šanku. Tako kot je trmasta Arsh, Naya ni. Vztraja pri tistem, kar je dobro zanjo, trmari pa ne. Ko je na stopnji, ko bi morala nekomu priznati, da ima on prav, ona pa ne, ne vztraja naprej. A tudi tistemu ne prizna, da ima prav. Raje se umakne in odide drugam. Čeprav bi bila lahko zaradi danega videza in postave lahko dobra zapeljivka, je to nikoli ni mikalo. Preprosto se ji fantje niso zdeli vredni njenega osvajanja, če pa so že bili, si ni upala. Vedno je bila bolj strahopetna in previda pri vsem. Je inteligentna in ima dober spomin, čeprav se kaj hitro zgodi, da jo kaj zmede. Takrat postane raztresena, kar se pa kaže le s tem, da je manj zajedljiva in zoprna.

Če je njena sestra kot Zemlja, je ona nekaj čisto drugačnega. Je ravno obratno, čeprav pri njej zunanjost ni ognjevita in strastna. Navzven je kot voda, na znotraj kot ledenik. Tudi čustvenosti pri njej ni možno zaznati. Vedno je ista. Nikoli se ne jezi, ne joka, na smeje. Užališ jo samo na videz, takrat sicer reagira z brezbrižnim besednim napadom, a jedra ne premakne. Edina, ki je zmožna otopliti globoko zamrznjeno sredico in jo pripraviti do pravega nasmeha je Arshal. Morda bi še lahko to storil, a zaenkrat tega ne dopušča. Takšna kakršna je si je všeč, in se nikakor ne misli spremeniti.

FAMILY:
Arshal je njena dvojajčna dvojčica, starejša le za dve minuti, in edina oseba, ki jo ima Naya dejansko rada. Vedno je skupaj z njo in (skoraj) vse počneta skupaj. Do nje je vedno prijazna, v njeni družbi pa še kar topla tudi do ostalih ljudi. Pogosto jo Arsh izziva z vzdevkom limona, kar ji pa Narnaya vrne z vzdevkom pes. Obenem je tudi edina, ki je dvojčica ne nadere, ko ima svoje izpade besa. Takrat jo je celo zmožna pomiriti. Arsh v volčji obliki nikoli ne napade Naye, temveč se umakne čimdlje stran od nje.

Mama Stephany je bogatašinja, ki dela v politiki. Ni kaj veliko od matere. Kadar je doma večinoma spi, ko pa je budna pa je v sarkastičnosti, cinizmu in zlobi hujša celo od Narnaye. Arsh je nikoli ni marala, pogosto sta se sprli in nato kakšno uro drli druga na drugo, sledilo je Arshalino besnenje, nato pa se je vse skupaj umirilo. Narnaya je z njo v malenkost boljših odnosih, kkar pa ne pomeni, da jo spoštuje in uboga. Rada presliši materine 'prošnje', ukaze pa sploh. Po njej imata obe srednje ime.

Oče Brad je pisatelj, ki je podedoval veliko bogastva, zato raje lenari. Arshal je volkodlakinja po njemu, saj je tudi on volkodlak. Je tisočkrat bolj prijazen in starševski, kot njuna mama Stephany. Do svojih hčerk je bil vedno topel, prijazen in popustljiv. Obenem je vedno miren, in tudi izbruhi besa so samo občasni, saj se neverjetno dobro obvladuje. Zelo težko si ga kdorkoli predstavlja kot ponorelega volkodlaka. Kadar pride do izbruhov besa, ga Arsh in Naya ponavadi pomirita.

Stric William je edini preostali sorodnik, ki ga imata, saj so vsi stari starši pomrli do njunega četrtega leta. Sicer je brat njune mame, po značaju pa je prijetnejša oseba, kot je Stephany. Je navaden bunkelj, a spreten znanstvenih, nor na genetiko. Doma ima velikanski laboratorij, ki sta si ga dvojčici izposodili, da ustvarita svoji 'živalici'.

HISTORY:
Tako, kot je bila mama Stephany nezadovoljna in nesrečna, ko je izvedela, da bo dobila dvojčici, tako zelo je bil vesel in navdušen oče Brad. To navdušenje je za nekaj trenutkov poniknilo le, ko mu je mama zlomila nos. Boksala ga je tudi, ko jo je peljal v bolnico v voziču, namenjenim za hčerki. Ko je na svet prišla prva hčerka, jo je mama brez usmiljenja porinila v roke povsem presrečnemu očetu. Prvo je poimenoval Arshal, nato pa jo s solzami v očeh predal bolniški sestri. Po komaj dveh minutah je na svet prijokala tudi druga dvojčica. Tudi to je v trenutku dobil v roke oče in ta je dobila ime Narnaya.
Vzgajani sta bili precej nenavadno, saj je oče podpiral družabnost in prijateljevanje z drugimi, mama pa je to zaničevala. To je bil glavni razlog, da sta se izredno povezali med sabo, bili zaščitniški druga do druge, obenem pa sta odklanjali vse ostale ljudi. To ju je ohranjalo močni, zaradi tega pa sta postali to, kar sta.
Enkrat samkrat je bila Arshal nevarna Narnayi. Tistega dne, ko se je izkazalo, da je volkodlakinja. Naslednji dan naj bi Narnaya šla k zobozdravniku, a Arsh ni hotela da gre, saj je njo bolelo, ko je bila. Stekla je ven in tam ostala do noči, ko je prišla godrnjava Stephany ponjo. Hotela je, da odide v hišo, a ni hotela. Povedala je, da noče, da gre Naya k zobozravniku, ker to boli. Narnaya je vse skupaj opazovala skozi okno, ko pa se je Arshal spremenila v volka, jo je radovednost zvabila ven. Čeprav je njena dvojčica grdo ugriznila mamo, se ni bala. Z začudenjem in radovednosto je stekla proti njej. "Alsh?" je začudeno vprašala in iztegnila svojo roko proti njej. Takrat je Arsh spustila roko in se zagnala proti njej. V trenutku, ko pa sta se njuna pogleda srečala, se je Arshal ustavila. Nekaj trenutkov je strmela vanjo, nato pa zbežala v gozd. "Alsh!" je žalostno zavpila in hotela za njo. "Ne, v hišo greš," je hladno rekla mama in jo vreščečo in tulečo zvlekla v hišo. Edino takrat je jokala in to celo noč.
Vsi so vedeli, da je Arshal enaka kot oče, ko pa je to razumela Narnaya, ji je bilo za to vseeno. Bila je njena dvojčica, oseba, ki jo ima najraje na svetu. Pa kaj če drugi mislijo o njej, kot da je okužena z nečem. Njej je bilo vseeno. Vedno je stala ob njej, ne glede na vse. Tudi nekoč vesela in ognjevita Arshal se je spremenila in prevzela Narnayino obnašanje. A do Narnaye je vedno ostala ista, stara Arshal.

PETS:
Pegasta sova Janshyn, ki jo imata skupaj z Arsh.
___________________________________________________________________________________________________________________
IZPITNI DEL OPISA


NAPOJI:
Napoj je izredno redka tekočina bledo oranžne barve. Nima nikakršnega vonja, okus pa dokaj sladek, a na koncu močno zagreni. Zato se ga z lahkoto podtakne v sladko hrano, kajti ko zagreni je že prepozno in napoj začne počasi delovati. Najprej se žrtvi zdi, da se okolica močno ohlaja. To se toliko ohladi, da mraz postane neznosen in povzroča bolečino. Nato se začne nazaj segrevati, spet ravno do stanja, ko začne boleti. To se nekaj časa izmenjuje in med obema skrajnostima je čedalje manj časa. Začetnih deset minut se zniža na minuto, dokler se občutka ne združita. Bolečina traja približno pol ure, potem se pojavi še hud glavobol, dihanje se oteži in žrtvi se zdi, da bo omedlela, a ne more. Priprave sicer Narnaya ne izda, sestavine pa lahko, saj je brez postopka nemogoče pripraviti napoj. Ta vsebuje strup Box Jellyfish, muškatni orešček, zamrznjene plodove brazilske Nightshade, zdrobljena semena brugmanzije, belladonin izvleček, sfingino slino in žvadrnovo kri. Glede postopka pa le to-priprava vsebuje veliko prekuhavanja, ki traja več mesecev.

UROKI: Narnaya je pristašinja iluzij, zato si pri mučenju pomaga z njimi. Besede so Cruciate Illusionus, ki jih spremlja nekaj preprostih gibov s palico. Urok se, kot bavkar, prilagodi vsaki osebi posebej, in je ravno zato zelo zahteven. Ustvari popolno iluzijo vsega, kar si človek želi, spremlja pa jo občutek zasanjanosti, sreče, podoben zadrogiranosti s heroinom ali čem podobnim. Žrtev uroka ima občutek, kot da se čedalje bolj približuje vsemu željenemu, ko pa je vse na dosegu roke, začnejo najhujši strahovi vse rušiti. Občutek se spremeni v nujno potrebo po prejšnjem, roke in noge mravljinči, kot bi se za krajši čas upočasnil pretok krvi skoznje, obenem pa vsak dotik povzroča hudo bolečino.

MRAČNI UROKI IN
BITJA:
Pri ustvarjanju groztikore si je Naya močno pomagala s stričevim laboratorijem in njegovim znanjem (pomagal ji je, čeprav ni vedel, da kani ustvariti pošast). Groztikora je neke vrste mantikora v velikosti večjega psa. Vzgojena je z genetskim inženiringom, z vbrizgavanjem genov v zarodek mantikore. Glava je enaka glavi neke globokomorske ribe, usta pa so polna tankih, deset centimetrskih, kot britev ostrih zob. Med temi zobmi se skrivata dve vrsti strupnikov, v katerih se skriva strup nekega majhnega pajkca, ki živi v Avstraliji. Ta povzroča gnojne rane na mestu ugriza, ki zelo bolijo, se nato pozdravijo za kakšen mesec, nato pa se pojavijo na drugem mestu telesa. Cikel pozdravljanja in ponovnega nastajanja se ponavlja v nedogled. Krila so namesto usnjatih, podobnih netopirjevim, enaka krilom kačjega pastirja. Po hrbtu so koščene konice, ki izločajo sluz, ki povzroči enake izpuščaje, kot jih naredi kopriva. V želu na repu je enak strup kot v strupnikih. Dlaka je krhka in votla ter napolnjena s strupom avstralskega drevesa, ki se v angleščini imenuje Stinging tree. Izpuščaji, ki nastanejo ob dotiku dlak so podobni koprivinim, le da so zelo boleči in trajajo tudi po cel mesec. Prehranjuje se s svežim mesom kakršnekoli vrste. Zaradi genetskega inženiringa je precej neodporen na bolezni, prvih nekaj primerkov je umrlo v fazi pospešenega odraščanja ravno zaradi neke okužbe. Odrasle lahko ubiješ jih le z jeklom ali zelo močno kletvijo, kajti mantikore so dokaj odporne na magijo.

((Vsa navedena bitja (tista, ki niso mitološka namreč) in rastline so resnična in njihova strupenost tudi, le določenih imen ne poznam.))

_______________________________________________

Mike Remorsix Lestrange Riddle
Profesor mračnih urokov in bitij; Ravnatelj; Predstojnik Serpensa

Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Equus Morte   

Nazaj na vrh Go down
 
Equus Morte
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Malum :: Pravila :: Začetek-
Pojdi na: